luni, 3 aprilie 2017

Legatorie

Azi vom vorbi despre Legatorie. Ce este aceasta, unde se afla in orasul meu, ce rol are, ce inseamna s.a.m.d.
1. Legatorie este atelier sau secție dintr-o întreprindere în care se cartonează sau se broșează cărți, reviste etc. Ramură a industriei poligrafice care se ocupă cu legarea materialului tipărit.
2. La mine in oras se afla 3 Legatorii. Iar una dintre ele are si deasemenea si un site care vorbeste despre firma. Aceasta firma se afla pe str. Ciordas Ioan, 1.(Oradea).
Se poate observa si pe harta.

3. Site-ul unde putem obtine mai multe informatii despre firma, cum ar fi: Ce aparate detin, in ce an s-a creeat firma, cat de performante sunt aparatele si ce poti face cu acestea. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul urmatori: "http://www.treira.ro/".

4. Oare ce este o legatorie? Se poate spune in mai multe definitii dar cel mai bine va dau un site unde se explica foarte usor "mura in gura". http://blog.legatoriadelux.ro/in-ce-consta-adevarata-legatorie-clasica-si-care-sunt-etapele-legarii-unei-carti/.

Decat sa copiez cate un pic si sa va explic eu mai bine va arat direct. Sunt sanse mai mari sa intelegeti. Se poate observa ca explica fiecare capitol, de la "Editare" pana la "Decoratiuni si modele"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu